Ti-ar placea sa porti un accesoriu unicat?

Ti-ar placea sa porti un accesoriu unicat?

  • admin
  • 2018-04-03
  • 720
  • 0

 "Cu o singura geanta, iti poti schimba complet tinuta." - designerul SONIA RYKIEL


In spatele atelierului CHLOR se afla o frumoasa echipa de femei, care vor sa ofere, prin ceea ce fac, un motiv de bucurie pentru alte femei. Ne place sa fim admirate, sa atragem priviri si sa purtam produse unicat. De multe ori ne cumparam un plic pe care ni-l dorim foarte mult, este dragoste la prima vedere, dar ajungem la un eveniment si constatam ca il mai poarta si altcineva, bucuria se stinge, iar el va ramane uitat in dulap pentru totdeauna. Trecem pe langa vitrina unui magazin sau pur si simplu scrollam pe un site cu genti, una dintre ele ne atrage privirea, dar este verde si nu se potriveste in ruptul capului cu ceea ce purtam noi, iar posibilitatea unei alte culori de cele mai multe ori nu exista. 

  

Intamplator sau nu, ajungi pe site-ul CHLOR, iti place modelul cusut dar cromatica nu este ceea ce iti doresti, iti place modelul dar tipul de geanta nu ti se potriveste sau pur si simplu ai vrea o geanta cu un anumit model cusut care iti place sau regiunea din care vine te reprezinta. 


Ti-ar place sa ai un accesoriu unicat ? 


Vestea buna vine chiar acum: CHLOR te ajuta sa ai un accesoriu unicat, exact asa cum iti doresti! 

Prin serviciul "Custom your product" - ideile tale se transforma intr-un accesoriu unicat. Ce trebuie sa faci? - Trimite un mail la myromanianbag@chlor.ro, lasa-ne un mesaj pe Facebook sau Instagram, iar in aceasta primavara vei intoarce priviri.Tags:

Leave A Comment