Povestea merge mai departe...

Povestea merge mai departe...

  • admin
  • 2017-12-30
  • 671
  • 0

   

Un popor care nu are poveste este un popor mort.” – Dan Puric

 

…iar noi multumim bunicilor si strabunicilor pentru aceasta poveste frumoasa pe care suntem datori sa o transmitem nealterata generatiilor viitoare. Povestea noastra, a ta, a tuturor este suma traditiilor si obiceiurilor pastrate neschimbate din generatie in generatie pentru ca “asa se face si asa am pomenit”.


In anul care tocmai se incheie am sprijinit asa cum am stiut mai bine promovarea traditiilor si autenticului romanesc. Am constientizat mai mult ca oricand cat este de important sa cunoastem aceste traditii si obiceiuri, dar si sa pastram nepretuitele valori romanesti. Ne-a saltat intotdeauna inima de bucurie sa stim ca, intr-o societate consumerista asaltata constant de produse a caror origine si calitate e adesea incerta, exista foarte multi oameni care impartasesc aceleasi principii dupa care ne ghidam si noi: intoarcerea la traditiile si valorile romanesti, promovarea produselor autentice lucrate manual si constientizarea identitatii nationale.

 

Va multumesc pentru acest an in care ati ales sa purtati CHLOR, sa sprijiniti povestea noastra si, mai ales, sa aveti incredere in noi! In spatele acestui atelier se afla o echipa extraordinara fara de care CHLOR nu ar exista… MULTUMESC Luminita, Geta, Angela, Genovica, Mirela si Madalina! Le multumesc tuturor oamenilor care au crezut in povestea noastra, celor care ne-au sustinut si promovat neconditionat.

 

Mai departe ne asteapta un an nou in care vom incerca sa facem lucrurile mai bine decat le-am facut in acest an si sa va bucuram, sa va surpindem, sa va furam un zambet prin creatiile noastre. Promitem, ca si pana acum, sa promovam traditiile romanesti, sa le aducem cat mai mult in contemporam si sa sustinem produse autentic romanesti realizate manual.

 

Va doresc un an cu impliniri si sper ca identitatea romaneasca sa se regaseasca pretutindeni in vietile si sufletele voastre!

CHLOR ramane si in acest an sub deviza “Poarta o geanta romaneasca, poarta Romania cu tine!”

 

Cu ganduri bune,

CRISTINA 

Tags:

Leave A Comment