Blogs Detail

#rucsaculcalator

#rucsaculcalator

  • admin
  • 2017-07-20
  • 840
  • 0


#rucsaculcalator


Te-ai gandit la ultima data cand un loc din Romania ti-a taiat rasuflarea?

Noua ni se intampla in fiecare sfarsit de saptamana: pasionati fiind de traditia si obiceiurile romanesti, ne place sa cutreieram in lung si in lat tara. Astfel am descoperit ca, pe langa nenumarate destinatii minunate de-acum bine stiute, Romania ascunde adevarate comori, satucuri cu peisaje desavarsite, parca desprinse din alta lume, unde bunatatea, snoavele si istorisirile localnicilor care omenesc calatorii cu apa proaspata de fantana alina istoveala din suflet.


Calatorim ghidandu-ne dupa un atlas primit mostenire de la parinti, bun de tipar in 1981, care intotdeauna ne-a fost de mare ajutor in detrimentul oricarei harti cumparate dintr-o benzinarie sau a oricarei aplicatii de tip GPS. Astfel, in doi ani de calatorii ni s-au ivit in cale locuri care iti taie rasuflarea si te fac sa exclami "Ce tara minunata avem". Pana acum ne-a fost cu neputinta sa ne hotaram care este cel mai frumos colt de Romanie.

Romania inseamna traditii, obiceiuri, oameni, meleaguri. Vineri, 21 iulie, rucsacul Rohia pleaca in cea dintai mare aventura prin intreaga tara, nerabdator sa intalneasca oamenii ce spun povesti cu talc din locuri ascunse ce trebuie colindate in tihna. Daca ne impartasiti entuziasmul, va anuntam cu mare drag ca veti putea urmari toate ispravile pe conturile de Facebook si Instagram !

Calatoria rucascului nu este insa intamplatoare! Ne-am propus sa va trezim pofta de aventura si va imbiem sa descoperiti farmecul tarii noastre printr-o provocare.

Astfel, va invitam ca pana pe 1 septembrie sa ne trimiteti imaginile voastre preferate cu locuri din Romania pe care le-ati vizitati si in care un accesoriu CHLOR v-a fost partener de calatorie la rucsaculcalator@chlor.ro. Iar daca sunteti deja mandre purtatoare ale rucsacului Rohia,  dati-ne de veste folosind hashtag-ul #rucsaculcalator in descrierea fotografiilor postate pe Facebook si Instagram. Si cum bucuriile vin intotdeauna la pachet, vom premia cea mai frumoasa imagine cu un accesoriu CHLOR!


S-aveti o vacanta ca-n povesti si spor la fotografiat!

Tags:

Leave A Comment