Trend-uri primavaratice

Trend-uri primavaratice

E clar că după binemeritata minivacanță de Paște am revenit în atelier cu forțe proaspete, încărcate cu energii pozitive și nerăbdătoare să întâmpinăm primăvara cum se cuvine. Dar zilele însorite se cam lasă așteptate, iar noi nu mai avem răbdare: vrem să scoatem de la naftalină hainele subțirele, colorate și numai-bune-de-combinat cu accesoriile Chlor.

Ca s-avem inspirație și zvâc de idei cât mai creative, am lansat o provocare către bloggerițele mișto cu care colaborăm. Le-am rugat pe fete să ne spună cu ce cuvinte asociază brandul Chlor, în ce moment al zilei ar purta o ținută completată cu un produs Chlor și care ar fi acel outfit (pe principiul pics or it didn’t happen). Vedeți mai jos ce-a ieșit!Daria Bădescu, pe care o găsiți pe Instagram și Wordpress, ne-a spus că asociază brandul Chlor cu unicitate, tradiție și mândrie. Daria spune că, în principal, și-ar accesoriza ținuta de zi cu un produs din iută organică deoarece acestea sunt colorate și ușor de integrat indiferent de ce alegi să porți. În completarea unui look îndrăzneț de seară Daria recomandă plicurile Chlor care, spune ea, îți dau mereu un plus de încredere în tine.

Produsul preferat al Dariei este geanta shopper Jocul Formei, pe care o poartă atât la birou sau facultate, cât și la plimbări liniștite prin oraș sau parc. Geanta, după părerea Dariei, se potrivește perfect la o ținută casual datorită designului modern care se îmbină armonios cu cusăturile tradiționale.
 

Mădălina Cazacu (blogger, vlogger & Instagram-girl) descrie Chlor cu următoarele cuvinte: tradiție, culoare și originalitate. Mădă spune că accesoriile Chlor pot fi purtate în orice moment al zilei și, pentru că sunt versatile, acestea pot însoți cu ușurință o rochie simplă și o pereche de pantofi cu toc la un eveniment special. Ea recomandă gențile Chlor deoarece dau ținutei o pată de culoare și aduc acel plus de originalitate de care toate femeile au nevoie pentru a ieși în evidență cu fiecare ocazie.
Mădălina ne spune că nu poate asocia produsele Chlor unei singure circumstanțe sau ținute deoarece sunt numai bune de luat atât la plimbări și chiar la plajă, cât și la un eveniment important. În întărirea acestei afirmații, Mădă povestește că a asortat plicul Rosales cu o rochiță casual și niște balerini eleganți la un eveniment de la Palatul Parlamentului și că outfitul a atras priviri admirative.


 

 

Pentru Roxana Avăcăriței, pe care o găsiți atât pe Wordpress, cât și pe Instagram, Chlor este autentic, românesc și chic. Roxana consideră că produsele Chlor îi pot însoți ținuta în orice moment al zilei, însă combinația ei preferată constă într-o salopetă de blug îmbrăcată peste un tricou simplu, completată cu o pereche de pantofi sport. Outfitului acestuia, spune ea, i se potrivește de minune geanta basic Pârâu
 

Nu putem însă încheia articolul fără două recomandări din partea echipei Chlor. Cristina ( Project Manager CHLOR ) preferă să asorteze încăpătoarea geantă shopper Labirintul unei ținute zilnice lejere, compusă dintr-o pereche de jeansi boyfriend-cut alături de un tricou, un cardigan subțire și adidași comozi, iar Mădălina ( PR & Comunicare ) poartă gentuța messenger Câmpia în completarea unui outfit urban-feminin, alcătuit dintr-o rochie lejeră de culoare închisă, deasupra căreia preferă o geacă de jeans, cu teneși roz-pal în picioare.

Acum că v-am destăinuit din secretele noastre, suntem curioase: de care produs Chlor nu vă puteți dezlipi în aventurile voastre zilnice?

Tags:

Leave A Comment