Oamenii din spatele povestii CHLOR - Partea I

Oamenii din spatele povestii CHLOR - Partea I

  • admin
  • 2018-10-12
  • 874
  • 0

   CHLOR  este manifestul pentru intoarcerea la traditiile romanesti si integrarea lor in urban, dar aceasta poveste nu ar exista fara oamenii minunati care au acceptat sa porneasca in aceasta calatorie. In spatele unor produse realizate manual se acunde multa munca, daruire si perseverenta, dar si dorinta de a duce traditiile mai departe. Nu de putine ori, am fost intrebati cine se afla in spatele in acestei povesti si cine face ca motivele traditionale romanesti sa dainuie peste timp. Cu bucurie, dam startul unei serii de articole in care va dezvaluim rand pe rand povestea echipei CHLOR.


    Veterana echipei CHLOR este doamna Genovica, cea cu care lucram inca de la inceputul povestii noastre. A deprins mestesugul cusutului de la bunica dansei, dar ne-a marturisit ca si la scoala, pe vremea dumneaei, existau ore in care se executau cusaturi manuale. A prins si vremea in care femeile cuseau in casa fel si fel de frumuseti, dar si perioada ce a urmat in care nimeni nu mai era interesat de aceste frumuseti.Va marturisim ca nu am cunoscut un om mai pasionat de cusutul manual si atat de perfectionist. Ne-a fost alaturi in fiecare proiect pe care l-am avut, cu rabdare, cu idei creative si cu dorinta de a realiza cusaturi alese care sa incante ochiul si inima. Este omul pentru care nu exista "nu se poate" si care credem noi, ca nu isi contorizeaza niciodata timpul de lucru, pentru ca face totul cu o placere molipsitoare. Traim in secolul vitezei si intr-o perioada in care totul se doreste simplificat, dar nu si in cazul dumneaei care de ficare data isi doreste sa realizeze cusaturi cat mai complexe, apeland chiar si la tehnologia pentru a se informa.


O pretuim nespus, o admiram si ne bucuram sa o avem in echipa noastra!


Mai ca uitasem sa va spunem, o buna parte din Zestrea CHLOR (perdele, prosoape, fel si fel de cusaturi) ne-a fost daruita de doamna Genovica, iar noi le pastram cu sfintenie.


Cu ganduri bune,

CHLOR

 Tags:

Leave A Comment