Moda strazii cu accente de #FolChlorCalator

Moda strazii cu accente de #FolChlorCalator

Intr-o zi superba de toamna cum rar ne ofera luna noiembrie, echipa Chlor a scos folclorul in centrul Bucurestiului si a provocat 10 domnite chic sa combine stilul urban cu gentile colectiei FolChlor Calator pentru o sedinta foto inedita.Ne-am dorit sa va aratam ca indiferent de stilul pe care il abordati, gentile Chlor se integreaza perfect in peisajul urban si aduc accente de culoare si forma prin motivele traditionale brodate manual.


Sedinta foto s-a desfasurat spontan si natural, modelele sunt domnite pe care le-am intalnit pe strada si le-am invitat sa “probeze” geanta preferata si sa devina, pentru scurt timp, modelul atelierului Chlor. Le-am oferit cadouri, am discutat despre genti, handmade, traditii si ne propunem sa repetam experienta si sa aducem folclorul in moda strazii.  


Gentile colectiei FolChlor Calator sunt realizate manual si impodobite cu motive traditionale ce reflecta spiritul creativ al artei populare romanesti ce isi gaseste inspiratia in natura si transmite un mesaj prin fiecare cusatura, culoare si element decorativ. Motivele populare folosite dezvaluie o lume plina de simbolistica - „crucita” apara de rele, de deochi si de vraji, iar rombul, floarea si cercul toate aduc armonie, bucurie si liniste in sufletul celei ce le poarta.


Leave A Comment