Colectia “FolChlor Calator”

Colectia “FolChlor Calator”

Pentru colectia “FolChlor Calator” am cules motive traditionale romanesti din toata tara, fiecare poarta un mesaj spiritual inspirat din natura si spune o poveste veche de cand lumea despre armonie, echilibru, destin, toate stilizate in accesorii pentru portul urban de zi cu zi.

O calatorie inceputa in satul romanesc si dusa pe meleaguri urbane.Gentile colectiei sunt realizate manual si impodobite cu motive traditionale ce reflecta spiritul creativ al artei populare romanesti ce isi gaseste inspiratia in natura si transmite un mesaj prin fiecare cusatura, culoare si element decorativ. Motivele populare folosite dezvaluie o lume plina de simbolistica - „crucita” apara de rele, de deochi si de vraji, iar rombul, floarea si cercul toate aduc armonie, bucurie si liniste in sufletul celei ce le poarta.


Pornind de la traistra traditionala am creat o gama de genti adaptate tiparelor urbane pentru a te insoti in calatoriile si aventurile de zi cu zi. Gentile sunt realizate manual din iuta organica impodobita cu grija si pricepere cu motive din folclor, fiecare este unica iar povestea ei incepe in atelierul Chlor insa prinde viata calatorind pe meleaguri urbane.


Colectia cuprinde o gama larga de modele - Basic, Shopper, Messenger si Plicuri, toate brodate manual cu motive culese din toate regiunile tarii.
Tags: opencart

Leave A Comment