Atelier Chlor

Chlor este un brand romanesc ce reflecta pasiunea pentru traditiile romanesti impodobite cu motive decorative ce poarta pana in zilele noastre o armonie, un echilibru si o semnificatie spirituala transmise si pastrate de-a lungul timpului. Chlor a aparut cand comorile din lada de zestre a bunicii, au vazut iarasi lumina zilei si au fost piatra de capatai a acestei povesti romanesti.


Produsele Chlor – genti, plicuri, rucsacuri, brauri si straie sunt realizate manual folosind aceleasi materiale si tehnici urmate de stramosii nostri iar motivele traditionale sunt culese din toata tara. Echipa Chlor creaza produse unice ornate cu motive traditionale romanesti care isi au originile in vremurile dacilor si spun povestea celei ce le poarta. In spatele povestii Chlor se afla mintea neobosita a nepoatei, mereu in cautare de autentic si frumos romanesc, dar mai presus de toate, mainile dibace, neobosite, iscusite ce cos necontenit si intregesc tabloul unei sezatori contemporane.


CHLOR = tribut adus femeii romance creator de frumos si de trainic, purtatoare de povesti romanesti cusute cu migala si randuiala.